Køkken Team

Køkken medarbejder

Som elev på køkkenuddannelsen lærer du at indgå i arbejdet i et produktionskøkken. Du introduceres til arbejdet i forskellige enheder i et produktionskøkken. På baggrund af denne basis skal du vælge mellem tre specialiseringsområder:

  • brødbagning,
  • gastronomi- og ernæring 
  • mødebetjening og kaffe/te servicering af ansatte

På køkkenuddannelsen arbejder du i den 1-årige uddannelse hen mod en række kompetencemål (niveau 3 i den nationale kvalifikationsramme). 

Ved uddannelsens afslutning får du beskrevet, i hvilket omfang du i et tværfagligt samarbejde i et køkken kan tage ansvar for afgrænsede arbejdsprocesser. 

Køkkeneleverne har bestået

På årets længste dag var Glad Flex eleverne på køkkenlinjen til eksamen med ekstern censor fra Erhvervsskolen Nordsjælland. Det gik fantastisk. Eleverne imponerende både censor men faktisk også deres egne faglærere. Køkkeneleverne skulle producere brød, en ret eller serviceopgaver indenfor to timer. Her bliver eleverne fejret af det øvrige personale i Glad Mad på virksomheden Foss, hvor deres uddannelse er gennemført i gode omgivelser.

Blomster til bordpynt

Alle eleverne på køkkenlinjen prøver kræfter med blomsteranretning. 

Så kom den dag

Sofie har fået mulighed for at bruge sin uddannelse

En dag kan Sofie få sig et arbejde, stod der på forsiden af Frederiksborg Amts Avis den 22. april 2014. På det tidspunkt havde Sofie været i gang med sin Glad Flex Uddannelse en måned.

Efter den 1-årige uddannelse var Sofie i et par praktikker og blev derefter godkendt til et fleksjob. På den baggrund er Sofie netop blevet ansat i Cafe´Glad i DR-Byen, hvor hun dagligt serverer morgenmad, kaffe, frokost og forfriskninger til de ansatte.