Godt på vej - og i praktik

På køkkenuddannelsen er eleverne syv måneder henne i et tolv måneders forløb. De uddannes i et Glad Mad køkken, der driver kantinen på virksomheden Foss ved Hillerød.

Hver dag serveres der frokost, kaffe og bedrives mødebetjening til virksomhedens 400 ansatte.

Rose lærer at bage brød, Morten lærer at tilberede kolde og varme frokostretter og Henriette lærer at gøre en kantine klar, at gå kaffetur rundt i huset og at servere til møder.

Om en måned skal eleverne i praktik på de uddannelser eller den type virksomheder, der gerne vil videre til, når de til sommer har afsluttet deres forløb på Glad Flex. I praktikken kan de opdage, hvor dygtige de er blevet, og hvad de har brug for at blive bedre til, de sidste måneder af deres forløb.