Glad Flex er med i kæmpe by høst

Elever fra Glad Flex deltager i et af byens store høstarrangementer. Eleverne på madgartner uddannelsen har høstet blandt andet mirabeller og sød skærm til kokken Michael fra Folkets Madhus. Fredag den 28. august var madgartnereleverne med til at gøre klar til den store middag på Frederiksberg, hvor mere end 1000 mennesker deltpog i en langbordsmiddag.

AV-team eleverne optog forberedelserne og fangede den gode stemning, da 6 restauranter fredag aften giver deres bud på en høstmiddag af årstidens lokale råvarer.

Til Høstfest samler og sammensætter arrangørerne Mikkel og Kristoffer lokale kokke, købmænd, foreninger, med landmænd, urbane haver, og mange flere i partnerskaber og ser hvilke høst-måltider, de skaber. Frederiksberg Høstfest lægger vægt på gastronomisk kvalitet, godt værtsskab og store armbevægelser, men holder samtidigt priserne nede og sørger for at alle føler sig velkomne. Læs mere om arrangementet på hoest.dk